[O1] Wentylator chłodnicy kręci 10min po przejechaniu 300m

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • THIN
    Classic
    • 2008
    • 2

Zamieszczone przez Samiec
    Zamieszczone przez Kinzi
    Jak dla mnie totalnie bzdurny argument(bez urazy).

Większość z nas jest tu właśnie dla zabawy, a przy okazji może poszeżyć wiedzę na temat swojego auta, a nie z PRZYMUSU pisania tylko w dziale technicznym.
    Jak dla mnie to ty napisales bzdurny argument(bez urazy), no chyba ze ja cos zle zrozumialem

Piszesz ze wiekszosc z nas jest tu dla zabawy, to prawda. Ale co ma wspolnego wylaczenie zliczania postow w innych dzialach do pisania na przymus w dziale technicznym? :roll:
    Przeciez to nikogo (procz spamera) do tego nie bedzie zmuszac. Jak cos wiesz na dany temat to komus pomorzesz, jak nie to sie nie bedziesz udzielal. :roll:
    o to to k
  • aadamg
    Classic
    • 2007
    • 1

Witajcie Koledzy

Stało się to tak po prostu, podjechałem na stację benzynową od domu - czyli tylko kawałeczek drogi i słucham a tam wentylator kręci, ździwiony poszedłem zapłacić - przychodzę kilka minut później a on dalej kręci :?
    Podjeżdżam pod dom a on dalej dobre ponad 10min kręci - co jest?
    Czujnik temperatury w chłodnicy wymieniłem i dalej to samo. Na VAGu nic na ten temat nie ma, żadnego błędu.

Pomóżcie Koledzy znaleźć rozwiązanie nim mi akumulator padnie.

Pozdrawiam
    OCTAVIA 1.6 102 KM

Komentarz

• deespe
      L&K
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1468

a nie zagotowałeś wody w chłodnicy czasem??
      :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• jamer
        Drive
        • 2005
        • 89

Witam, ja mam silnik 1.6AEE i tez mam problem z wiatrakiem. Dosc czesto sie uruchamia (nawet po 3 razy w ciagu 10min) i to na zimnym silniku, i do tego glosno chodzi... Czujnik wymienilem, poziom plynu chlodniczego jest ok.
        Z gory thx za pomoc...

Komentarz

Pracuję...